follow | dash
Fixed Star!
Crush .
19 Jul 2012 @ 17:32 | 0 yeolli(s)

Assalamualaikum.

487668_365574106846986_1722626156_n_large
That's me !

So, hi evelibadeh !. Today is Jumaat and tomorrow is Saturday. Esok puasa ! yeay yeay yeay xD. Harini nak update pasal Crush saya :> . Loooool, perlu ke? perlu !. Anyway, dia hensem tahu :3

Tumblr_m18wu0fjs71qieq9mo1_500_large


Kita kenal darjah 2. Mula cakap darjah 2. Kelas kita lain-lain, saya 2c....awak kelas 2d kot. Dulu, awak selalu buli saya. Selalu sangat. Sampai saya menangis. Betapa jahatnya awak masa tu -.-. Selalu minta duit saya. Sedih tahu. Satu hari...........tiba turn saya pulak yang buat awak menangis. Bila tengok awak menangis, I WAS LIKE *JAHATNYA AKU*. Saya pun rasa macam nak menangis masa tu. Sorry crush :\

Aukhvxwceaar6te_large


Beberapa minggu yang lepas, masa sukaneka....saya ada tangkap gambar dengan awak. Masa tu.....saya tak bagitahu pun dekat awak yang saya suka awak. Saya gembira sangat sebab dapat tangkap gambar dengan awak. Seriously. Tapi, masa saya nak upload gambar tu.....saya bangang sangat terdelete gambar tu. 30 minit saya menangis sebab benda remeh tu. Tapi, saya kena terima kenyataan yang saya dah terdelete gambar tu.


Awhblixceaarcd-_large


Dan..............Isnin yang lepas saya tak datang trial. Saya demam. Saya ingat nak datang sekolah ambil adik saya. Sebenarnya, saya nak datang ambil adik saya tu......semata-mata nak tengok awak. Tapi.........masa nak turun kereta, saya nampak awak main kejar-kejar dengan ex awak. Saya patah seribu. Bila saya masuk kereta, saya nampak awak. Awak lalu sebelah saya je. Saya tak tahulah awak nampak ke tidak.

True,beautiful,quote,sayings-6240b800217c3eafd8e2a6929d73adbc_h_large
Tumblr_lj5j66ywlj1qeu6zoo1_500_large



Saya langsung tak faham kenapa awak jadi crush saya :\


xoxo ,
Fataniaaaaa





Labels: ,